Home / Brummen-Regiobode / VCL heeft nieuwe voorzitter

VCL heeft nieuwe voorzitter

LOENEN – Tijdens de jaarvergadering van de Vrouwen Contactgroep Loenen is afscheid genomen van een wijkdame en voorzitter. Voorzitter Liesbeth Rozenhart wordt opgevolgd door Lucie Hoenderboom.

VCL nam afscheid van wijkdame Annie Hennink. Zij legde haar functie na 18 jaar neer. Zij heeft het werk al die jaren met groot enthousiasme uitgevoerd. Zij vindt het nu tijd om het stokje over te dragen aan de volgende generatie. Met een bos bloemen werd Annie nog even in het zonnetje gezet.
Ook nam VCL afscheid van voorzitter Liesbeth Rozenhart (foto). Zij heeft negen jaar de voorzittershamer gehanteerd en was een zeer sociaal bevlogen voorzitter. “Een echt mensenmens. Altijd op de hoogte van het wel en wee van ieder lid. Altijd ruimte voor een praatje of een bezoekje als een lid ziek was of bijvoorbeeld net verhuisd. Tijdens het kerstdiner bedacht Liesbeth altijd een klein lief presentje voor naast het bord. En er werd veel gelachen tijdens de ledenavonden vanwege haar humorvolle introducties van de gasten”, aldus secretaris Olga Oudt.
Het huidige bestuur had een kleine act in elkaar gezet om haar voorzitterschap te memoreren. Er was een afscheidslied en alle leden hadden een roos met een kleine persoonlijke boodschap voor Liesbeth meegenomen die haar werden overhandigd. Na afloop was er tijd voor een lekker drankje en hapje.

Jaarlijks geeft VCL een donatie aan een goed doel. Dit keer werd de Zonnebloem afdeling Loenen verrast met een bedrag van 200 euro. Lucie Hoenderboom heeft het VCL-voorzitterschap overgenomen van Liesbeth Rozenhart.
www.vrouwencontactgroeploenen.nl

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.