Home / Brummen-Regiobode / Uitvoeringen KDO Eerbeek

Uitvoeringen KDO Eerbeek

LOENEN / EERBEEK – Toneelvereniging KDO Eerbeek geeft op vrijdag 29 maart, zaterdag 30 maart en zondag 31 maart uitvoeringen in het Dorpscentrum in Loenen. Het stuk gaat over twee prostituees die samenwerken. De zaken gaan echter niet zo goed, wat ze doet besluiten om een kamer te verhuren. Die kamer wordt verhuurd aan Hendrik Buitendijk, een naïeve boerenjongen. De dames durven hem niet te vertellen waarmee zij hun geld verdienen en doen zich voor als fysiotherapeuten. De voorstelling begint op vrijdag en zaterdag om 20.00 uur. Zondag start de uitvoering om 14.30 uur. De zaal is iedere avond of middag 45 minuten voor aanvang open. Kaarten kosten 6,50 per persoon, in de voorverkoop 5,50 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera in Eerbeek, KoKaKa in Brummen en bij Spar in Loenen.

www.kdoeerbeek.nl

Lees ook

Inzameling koffiepunten voor de regionale voedselbank

REGIO – De maand december zamelt de Lionsclub Zutphen koffiepunten in van Douwe Egberts en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.