Home / Brummen-Regiobode / Uitvoering Mondolia

Uitvoering Mondolia

KLARENBEEK – De leden van muziek- en amusementsvereniging Mondolia geven op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart een uitvoering in het Boshuis in Klarenbeek. Het programma begint om 19.30 uur.

De invulling van de avond is nog een goed bewaard geheim, maar eerst komt de jeugd op het podium. De jongens en meisjes die sinds kort muziekles krijgen bij Mondolia laten horen wat zij al geleerd hebben. Daarna is er muziek en zang van het jeugdorkest. Na de pauze treedt het veelzijdige A-orkest op onder leiding van Heidi Wolters. De muzikanten spelen een aantal nieuwe liedjes, maar ook toppers uit het verleden. Zoals het publiek gewend is wordt de uitvoering afgesloten met een cabaretprogramma van zang, dans en sketches. Dit is ieder jaar weer een groot succes

Er zijn nog toegangskaarten in de voorverkoop te verkrijgen bij Bike Totaal Wolters in Klarenbeek. De kaarten zijn ook te bestellen via mavmondolia@gmail of tel.055-3600168. Een kaartje kost 7 euro, kinderen tot en met 12 jaar betalen 3 euro.

www.mondolia.nl

Lees ook

Missiekruis blijft in Klarenbeek op oude plek

KLARENBEEK – Het Missiekruis tegenover Het Boshuis, de voormalige parochiekerk van Klarenbeek, krijgt geen nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.