Home / Brummen-Regiobode / Uitslag kruisjassen bij vv Oeken

Uitslag kruisjassen bij vv Oeken

BRUMMEN – De volgende kruisjasavond van vv Oeken van het seizoen wordt gehouden op woensdag 6 maart. Er wordt dan vanaf 19.30 uur gespeeld in de Vroolijke Frans in Brummen (Broek). De zesde spelavond bleef tot en met de laatste ronde spannend. Uiteindelijk kon het koppel Jan Jacobs en Henk Bruntink, door een sterke laatste ronde, met de eerste prijs naar huis. Zij hadden 3329 punten bij elkaar gekaart. Theo van den Berg en Bennie Bleumink vielen voor de vijfde keer dit seizoen in de prijzen. Zij werden nu tweede met 3276 punten. De strijd om de derde plaats werd gewonnen door Hans van ’t Ende en Cor Wilbrink met 3169 punten. De laatste plaats was voor de tweede keer op rij voor Gijs van Dusschoten en Henk Hamer met 2598 punten.

hjbruntink@hotmail.com

tel.0575-563160

Lees ook

Bewoners welkom op digitale startavond Klompenpad Empe en Tonden

EMPE/TONDEN – Iedereen die wil meedenken over het ontwikkelen van een nieuw Klompenpad in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.