Home / Alle-Regiobode / Uitleenpool voor sporthulpmiddelen

Uitleenpool voor sporthulpmiddelen

REGIO – Vanaf 1 maart is het voor inwoners uit de regio Arnhem mogelijk om sporthulpmiddelen uit te proberen. Wheels2Sport zorgt ervoor dat mensen met een fysieke beperking binnen de gemeenten Arnhem, Doesburg, Rheden en Rozendaal sporthulpmiddelen kunnen uitproberen. In het assortiment zit een sportrolstoel, elektrische sportrolstoel, handbike, aankoppelbare handbike, rugby sportrolstoel en de racerunner. Na de uitleenperiode kan de gebruiker een rapport krijgen met de maten van het gewenste hulpmiddel. Met dit rapport kan men vervolgens naar de gemeente voor het aanvragen van het juiste sporthulpmiddel.De dienst wordt mede mogelijk gemaakt door Uniek Sporten in samenwerking met het Johanna Kinderfonds, Dullertstichting en Fonds Gehandicaptensport.

www.unieksporten.nl/wheels2sport

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Spagaat

Een van de grootste uitdagingen waarvoor de mensheid zich in de komende decennia gesteld ziet, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.