Home / Brummen-Regiobode / Uitbreiding voor Vrouwenkoor Chic en Shanty

Uitbreiding voor Vrouwenkoor Chic en Shanty

BRUMMEN – Sinds het begin van dit jaar heeft Vrouwenkoor Chic en Shanty uit Brummen nieuwe muzikale begeleiding. Daarnaast hebben zich maar liefst tien nieuwe koorleden gemeld.

Na een intensieve zoektocht, werd het koor tijdens een toevallige ontmoeting en geheel onverwacht, een cadeautje in de schoot geworpen in de persoon van pianiste Annet Strijland. Na een avond kennismaken waren zowel dirigent Merel Harkink als de koorleden het erover eens dat Annet de juiste persoon is om het koor op piano te gaan begeleiden. Daarnaast hebben de afgelopen anderhalf jaar maar liefst tien nieuwe leden zich bij het koor aangesloten en staat het aantal zangeressen nu op 38.

Tijdens een druk bezochte ledenvergadering op woensdag 27 februari werd er afscheid genomen van Anki Wortel als penningmeester. Na zeven jaar deze functie in het bestuur te hebben vervuld, waren er woorden van dank voor de zeer prettige samenwerking en de accurate wijze waarop zij haar taak vervulde. Het bestuur liet een en ander vergezeld gaan met bloemen en een dinerbon.
Ada Hulleman is bereid gevonden om als nieuwe penningmeester toe te treden tot het bestuur. Alle leden waren akkoord. De rest van de agenda werd goed en vlot doorlopen. Na sluiting werd onder het genot van een hapje en drankje nog een uurtje gezellig nagepraat en kan het koor gerust concluderen dat 2019 voor Chic en Shanty plezierig en goed van start is gegaan.

Lees ook

Taalontwikkeling stimuleren met DigiTaalThuis

EERBEEK – Ouders van kinderen in groep 1 en 2 van Kindcentrum Sterrenbeek in Eerbeek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.