Home / Doesburg-Regiobode / Twee medailles voor Unitas Doesburg

Twee medailles voor Unitas Doesburg

DOESBURG – Op zaterdag 23 februari heeft de tweede wedstrijd van de zesde divisie plaatsgevonden in de turnhal in Didam. Voor gymnastiekvereniging Unitas uit Doesburg was het een dag met tien turnsters die in actie kwamen.

In de eerste ronde was het de beurt aan Alicia Reijnders, Hanna Damen en Merle Bonne. De dames turnde met veel plezier en dit werd beloond met goede klasseringen. Merle behaalde een 13e plaats, Alicia werd 10e en Hanna 6e. In de tweede ronde kwamen Bloem Brinkhuis, Buket Soydan, Fenne Wallerbos en Pien van Ree in actie. Bloem maakte een foutje op de balk maar werd toch nog 14e. Fenne behaalde een 12e plaats en Buket werd ondanks twee foutjes toch nog 5e. Pien turnde een goede wedstrijd en dit werd beloond met een zilveren medaille. In de derde ronde turnde Rana Cavé en Sari Linn Kaal hun wedstrijd. Rana had een topdag en werd 8e. Sari behaalde het 2e cijfer op de vloer en werd uiteindelijk 15e. In de laatste ronde was het de beurt aan Renske Lieftink. Renske maakte geen enkel foutje deze wedstrijd en dat leverde haar een 2e plaats op (foto). Felicitaties aan alle meiden voor de goede prestaties, op naar de volgende wedstrijd op 13 april.

Op foto: Renske Liefting (2e), Evi Rondeel (1e) en Dewy van Vuuren beide van Margriet Didam

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.