Home / Doesburg-Regiobode / Twee finalisten voor Unitas

Twee finalisten voor Unitas

DOESBURG – Op zaterdag 16 maart hebben Anke Siccama en Celine Brouwer bij de pupillen 1 hun laatste voorrondewedstrijd geturnd in de vierde divisie. Celine behaalde het vierde cijfer op brug en balk en werd uiteindelijk vijfde. Anke turnde een top tienklassering op de vloer en behaalde een zestiende plaats. Tijdens de prijsuitreiking werd de doorstroming bekend gemaakt voor de finale. Celine haar naam werd opgenoemd. Anke haar naam helaas niet. Maar de wedstrijdleiding had een foutje gemaakt en ook Anke heeft alsnog de finale bereikt. Beide dames staan dus in de finale van 6 april.

Lees ook

VVD Rheden zet ondernemers in het zonnetje

RHEDEN – Vrijdag 20 november was het de Dag van de Ondernemer. Reden voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.