zaterdag 27 november 2021 | WEEK 47 |
HomeBrummen-RegiobodeTulpenverkoop voor het goede doel

Tulpenverkoop voor het goede doel

BRUMMEN – Lions Club Brummen gaat op 8 en 9 maart weer tulpen verkopen voor het goede doel. Ook dit jaar is de opbrengst voor Dierenpark ’t Goor in Brummen en Kinderboerderij Kiboe in Eerbeek. Op vrijdag 8 maart van 18.00 tot 21.00 uur en zaterdag 9 maart van 10.00 tot 15.00 uur staan leden van de Lions Club bij de vestigingen Jumbo in Brummen en Eerbeek met kakelverse tulpen. Het is ook mogelijk om per pin te betalen.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0214995_Midwinterhoornwandeling.JPG

Midwinterhoornwandeling in Doesburg

DOESBURG - Zondag 28 november wordt in Doesburg weer de jaarlijkse midwinterhoornwandeling gehouden. Jaarlijks doen honderden wandelaars mee aan de tocht, waarbij onderweg de klanken van de midwinterhoorn te horen zijn.

0214425_Weghalen_bloembakken.jpg

Bloembakken in winterslaap

BRUMMEN - Na een minder warme en vooral natte zomer hebben de vrijwilligers van de Werkgroep Groen van de Dorpsraad Brummen de bloembakken van het Marktplein weer opgehaald. Door de vele regenval van de afgelopen tijd waren de bakken letterlijk doordrenkt. Het water geven is de laatste tijd dan ook

0215604_Olivier_Mareschal.jpg

Buurtbewoners opnieuw in actie voor veiligere Oranjeweg Rheden

RHEDEN - Buurtbewoners Olivier Mareschal en Ron Baars blijven aandacht vragen voor de gevaarlijke verkeerssituatie op de Oranjeweg in Rheden. Er wordt naar hun beleving te vaak te hard gereden. Acties in het verleden hebben niets opgeleverd, maar toch geven ze de moed niet op. Met bordjes herinneren ze de

0215262_Dune.jpg

Drie films bij Filmhuis Dieren

DIEREN - Filmhuis Dieren draait de komende week drie films, allen in de maximaal half bezette zaal van Theothorne. Op vrijdag 26 november speelt om 20.00 uur de film Dune. Zaterdag 27 november is om 14.30 uur De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje te zien. Dinsdag 30 november

0215423_vogelshow.JPG

Geslaagde vogelshow in Eerbeek

EERBEEK - De vogelshow van vogelvereniging Tot Ons Genoegen Eerbeek is voor de vereniging het hoogtepunt van het jaar. Op 20 en 21 november werd de show gehouden in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. Donderdag 18 november werden de vogels door de keurmeesters gekeurd en van de behaalde punten

0214438_Koffie.jpg

Open Coffee in Velp

VELP - Donderdag 25 november is er tussen 9.00 en 11.00 uur weer een Open Coffee bij Me & Mrs. P in Velp. Ondernemers, starters, freelancers, zzp'ers en mensen die overwegen zelf een bedrijf te starten zijn welkom om te netwerken. Vooraf aanmelden via ocvelp@gmail.com wordt gewaardeerd, maar is niet