Home / Rheden-Regiobode / Toneelvoorstellingen in Spankeren

Toneelvoorstellingen in Spankeren

SPANKEREN – Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 maart speelt Toneelgroep Spankeren in het Dorpshuis in Spankeren het stuk Geen Rimpel Teveel. Het stuk speelt zich af in schoonheidsinstituut Purdey’s Palace.

De vriendinnen Patty, Mira en Willeke hebben een metamorfose gewonnen en melden zich voor de behandeling. Purdey, haar man Fred, zoon Pablo en kapper/visagist Gayke doen er alles aan om dit verblijf tot een succes te maken. Ondertussen doen ze hun best om, met twijfelachtige middelen, hun klanten een poot uit te draaien onder het motto ‘geen rimpel teveel’. De omstandigheden zijn hen echter niet helemaal gunstig gezind en daardoor ontstaan hilarische situaties.
De voorstellingen beginnen op vrijdag en zaterdag om 20.00 uur en op zondag om 14.00 uur. Kaarten kosten 5 euro per stuk en zijn te reserveren via de website en verkrijgbaar bij Gigantisch Wonen in Dieren.

www.toneelgroepspankeren.nl

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.