Home / Brummen-Regiobode / Toneeluitvoeringen BAZO

Toneeluitvoeringen BAZO

KLARENBEEK – Buurtvereniging BAZO houdt op vrijdagavond 8 maart en zaterdagmiddag 9 maart nog tweemaal een voorstelling in gebouw Samuel aan de Brinkenweg 111 in de Klarenbeekse Hooilanden. Het stuk Drie Kriminele Zusters wordt in drie bedrijven opgevoerd. Het gaat over drie zussen die verhuizen van het platteland naar de stad en op het foute pad belanden. Kaarten kosten 5 euro per persoon, kinderen betalen 2,50 euro. De zaal gaat open om 19.30 uur, de voorstelling begint om 20.00 uur. De middagvoorstelling begint om 14.00 uur, de zaal is dan open vanaf 13.30 uur. Kaarten zijn telefonisch te bestellen.
Tel. 055-3664890.

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.