Home / Rheden-Regiobode / Toneelstuk Vlees in Nieuwe Ruimte

Toneelstuk Vlees in Nieuwe Ruimte

VELP – Zondag 31 maart wordt nog eenmaal het toneelstuk Vlees gespeeld in de Nieuwe Ruimte in Velp. Dit toneelstuk was vorig jaar een groot succes tijden het project Theater aan Huis en toont hoe een samenzijn in een Hollandse huiskamer volledig uit de hand loopt. Het is een huiveringwekkend stuk dat laat zien dat waar verdriet om kan slaan in boosheid. Er zijn voorstellingen om 14.00 uur en 15.30 uur. Kaarten kosten 5 euro. Reserveren kan tot en met zaterdag 30 maart via info@nieuwe-ruimte.nl. Vermeld daarbij de keus voor 14.00 uur of 15.30 uur.

www.nieuwe-ruimte.nl

Lees ook

Twee auto’s in brand gestoken op Waterstraat in Velp

VELP – In de vroege ochtend van 28 november zijn, binnen 2 uur tijd zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.