Home / Brummen-Regiobode / Themabijeenkomst in Brummen

Themabijeenkomst in Brummen

BRUMMEN – Op maandag 18 maart organiseert Buytenplaats Zigtrijk van 16.30 uur tot 19.00 uur een interactieve bijeenkomst met als thema: verstandelijke beperking èn psychische klachten, wat kun je er mee?’Tijdens deze avond worden handvatten gegeven hoe kan worden omgegaan met mensen die zowel een verstandelijke beperking als een psychiatrische stoornis hebben.
Buytenplaats Zigtrijk ligt in het buitengebied van de gemeente Brummen, op de grens van de gemeente Zutphen. Het is een kleinschalige dagbesteding. Zigtrijk speelt in op behoeften en zorgvragen van mensen die zoeken naar een aangepaste omgeving om zich te kunnen ontwikkelen en zich prettig te voelen. Aan de toegang zijn geen kosten verbonden en voor eten wordt gezorgd. Iedereen is welkom vanaf 16.15 uur. Opgeven voor de themabijeenkomst kan tot 11 maart op diverse manieren. Via e-mail conny.kalker@zigtrijk.nl , (inspreken) op tel. 06 – 18517186 of via het contactformulier op www.zigtrijk.nl.

Lees ook

Beweging voor oudere dames

HALL – De gymclub voor oudere dames in De Wheme in Hall is weer gestart. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.