Home / Rheden-Regiobode / Thema-avond ‘Laat ons mensen maken’

Thema-avond ‘Laat ons mensen maken’

Thema-avond ‘Laat ons mensen maken’

RHEDEN – Wordt de mens in elk opzicht zijn eigen schepper? Die vraag staat centraal tijdens de thema-avond ‘Laat ons mensen maken’ op vrijdag 29 maart in de Dorpskerk in Rheden. Dankzij de baanbrekende Crispr-Cas techniek, waarmee de mens dna kan aanpassen, staat de mensheid voor hele nieuwe keuzes. Crispr maakt het niet alleen mogelijk om defecte en ziekmakende genen te genezen, maar ook om mensen genetisch te modificeren en te verbeteren. Lotte Floors (MPA Health & Life Sciences) en Derk Floors (theoloog en ethicus) zijn de inleiders op deze thema-avond, die start om 20.15 uur. Iedereen is van harte welkom, een kop koffie of thee staat klaar.

Lees ook

Mooie prijzen in kraslotenactie Veelzijdig Velp

VELP – Tot aan de dag voor Kerst geeft een groot aantal winkeliers in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.