Home / Doesburg-Regiobode / Theatercollege voor vrouwen

Theatercollege voor vrouwen

DOETINCHEM – Op maandag 11 februari 2019 ontving Rabobank Graafschap ruim 180 ondernemende vrouwen voor het theatercollege van Vreneli Stadelmaier “F*ck die onzekerheid” in het Amphion. De vrouwelijke onderneemsters werden verwelkomd in het Amphion in Doetinchem, waarna zij het theatercollege van Vreneli Stadelmaier te zien kregen. Tot slot was er de gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Het college had als doel om vrouwen te laten nadenken over hun eigen onzekerheid en de onzekerheid van vrouwen om hen heen. Het initiatief Ondernemende Vrouwen is gestart in 2013 door Rabobank Graafschap en wordt jaarlijks georganiseerd.

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.