Home / Brummen-Regiobode / Theater Sjapoo in Hall

Theater Sjapoo in Hall

HALL – Op donderdag 7 maart treedt Theater Sjapoo op bij de Stichting Ouderenwerk in Hall. Vanaf 14.00 uur kan het publiek in de Wheme genieten van Wat een Hoed met Je Doet. Dit is een bruisende theatervoorstelling, die de toeschouwer heel even door een andere bril naar het leven met zijn alledaagse beslommeringen laat kijken. Met een knipoog stelt Theater Sjapoo via sketches, voordrachten en liedjes onze manieren van denken. Deze middag is gratis bij te wonen.

Lees ook

Hele bebouwde kom van Brummen wordt 30 km/uur

BRUMMEN / LEUVENHEIM – De snelheid binnen de gehele bebouwde kom van Brummen en een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.