Home / Brummen-Regiobode / Tentoonstelling Wildtrofeeën

Tentoonstelling Wildtrofeeën

Tentoonstelling Wildtrofeeën

HOENDERLOO – In de filmzaal van het Bezoekerscentrum op de Hoge Veluwe is vanaf zaterdag 30 maar een tentoonstelling te zien. Hier worden de trofeeën van het afgeschoten wild van het afgelopen seizoen getoond. De tentoonstelling geeft daarnaast informatie over de trofeeën, de dieren en het faunabeheer in het Park. Dagelijks zijn er vrijwilligers aanwezig om uw vragen te beantwoorden. De tentoonstelling is van maandag tot en met vrijdag geopend van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.30 tot 16.30 uur. Bezoekers aan het Park kunnen de tentoonstelling gratis bezoeken.

Lees ook

Vogels kweken meer in trek als huishobby

LOENEN – Zoals vele verenigingen heeft ook de vogelvereniging Vogelvreugd in Loenen te kampen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.