Home / Brummen-Regiobode / Taalhuis zoekt vrijwilligers

Taalhuis zoekt vrijwilligers

EERBEEK – Taalhuis Brummen-Voorst is voor Eerbeek op zoek naar vrijwilligers met een passie voor taal. In Eerbeek, zijn net als in de rest van Nederland veel mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Na een taaltraining volgt een gesprek met de taaldocent Caroline Sparenburg. Ze zorgt voor een match met een taalvrager. Afhankelijk van de wensen van de taalcoach en taalvrager kan gekozen worden voor individuele begeleiding of les in kleine groepjes. Het gaat om mensen van verschillende leeftijden en achtergronden. Een taalcoach krijgt ook ondersteuning van de docent en lesmateriaal voorhanden. Mensen die interesse hebben of meer informatie willen, kunnen contact opnemen met Mariël Schotpoort.

Tel. 06-16826628

taalhuis@bibliotheekbrummenvoorst.nl

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.