Home / Doesburg-Regiobode / Sweet Silver & Co in Jazzcafé

Sweet Silver & Co in Jazzcafé

DOESBURG – Sweet Silver zingt op maandag 4 maart vanaf 19.30 uur in de Gasthuiskerk in Doesburg. Zangtrio Sweet Silver uit het Gelderse Warnsveld bestaat uit Sabine Harmsen, Sabine van Oostveen en Marjolein Abbink. Zij zingen driestemmige jazznummers van vroeger en steken hedendaagse nummers in een jazzy jasje. De dames doen dat in de stijl van The Andrews Sisters of The Boswell Sisters. Elke eerste maandag van de maand kunnen liefhebbers in de foyer van de Gasthuiskerk luisteren naar, spreken over en genieten van jazz. De entree is gratis, de drankjes niet. Reserveren is niet nodig.

Lees ook

Dominee Chris Kors neemt afscheid van Doesburg

DOESBURG – Zondag 9 mei neemt dominee Chris Kors met zijn familie afscheid van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.