Home / Nieuws / Succesvolle cursus EHBO bij baby’s en kinderen

Succesvolle cursus EHBO bij baby’s en kinderen

DIEREN – Het Rode Kruis, afdeling Veluwezoom, hield op donderdag 21 februari een Cursus EHBO bij Baby’s en Kinderen, met reanimatie. Die cursus was een groot succes en werd door de deelnemers gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van 8,5. De cursisten waren zeer tevreden over de informatie en werkwijze van de instructeur. Er werd geoefend op reanimatiepoppen van baby- en kinderformaat. Situaties van brandwonden, botbreuken, bewusteloosheid en ander onheil, werden door de deelnemers op elkaar geoefend. Er was een goede sfeer, de conclusie was: “Fijn dat we deze cursus gevolgd hebben, we zullen nu niet zo gauw in paniek raken, maar kunnen nu gelijk handelen.” Cursisten raden de training dan ook van harte aan bij andere ouders.

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.