Home / Brummen-Regiobode / Succesvol concert Amady

Succesvol concert Amady

EERBEEK – Accordeonvereniging Amady gaf vorige week zondag een prachtig concert in het Pater Dekkerhuis te Eerbeek. Het concert werd goed bezocht. Het A- en B-orkest, onder leiding van dirigent Jeroen Gulikers, gaven een gevarieerd concert van meezingers, pop en klassieke muziek. Het publiek genoot met volle teugen. De ladyspeaker Janouk Huisman heeft de muziekstukken aan elkaar gepraat. In de pauze werd een lekker bakje koffie geschonken door de vrijwilligers van de stichting. Aan het einde werd gezamenlijk afgesloten met de stukken Love Story en Avanti. Na het uitreiken van de bloemen door Riko Huisman volgde tenslotte nog een toegift: Tulpen uit Amsterdam. Het publiek zong uit volle borst mee. Bij de uitgang kreeg iedereen een aandenken mee naar huis.

amadybrummen@gmail.com

Lees ook

Geen dictee wel quizzen

BRUMMEN – Het op vrijdag 27 november geplande Groot Brummens Dictee kan helaas geen doorgang …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.