Home / Rheden-Regiobode / Studio26 ontlast ouders met stakingsopvang

Studio26 ontlast ouders met stakingsopvang

VELP – De Algemene Onderwijsbond heeft voor 15 maart aanstaande een landelijke staking aangekondigd. Voor ouders die hierdoor in de knel komen, roept Studio26 een stakingsopvang in het leven. Studio26, podium voor creatieve industrie uit Velp, biedt heel de dag creatieve workshops die de kinderen kunnen volgen. Denk aan een dans- of circusles of een workshop kostuums maken. De dag is voor alle schoolkinderen vanaf 6 jaar en leerlingen zullen begeleid worden door gecertificeerde docenten en professionele begeleiders. Lid zijn van Studio26 is niet nodig. Dit is de tweede keer dat Studio26 een stakingsopvang organiseert. Vorige keer trok de stakingsopvang zo’n 75 kinderen. De kosten voor de hele dag zijn 29,50 per kind. Kinderen zijn vanaf 08.15 welkom en kunnen uiterlijk om 15.15 uur weer opgehaald worden.

www.studio26.nl/staking

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.