Home / Doesburg-Regiobode / Stratenquiz in Hummelo

Stratenquiz in Hummelo

HUMMELO – Op zaterdagavond 16 maart houdt Oranjevereniging Hummelo een stratenquiz bij FF naar Steef in Hummelo .Teams uit de diverse straten zullen tegen elkaar strijden over de volgende onderwerpen: algemeen, natuur en wetenschap, Nederland, aardrijkskunde en geschiedenis, muziek en sport. Een team bestaat uit 4 personen. Een team mag ook gevormd of compleet gemaakt worden met andere personen, maar de naam van de straat blijft de naam van het team. Aan de quiz kunnen maximaal 20 teams deelnemen. De eerste teams hebben zich al opgegeven. Opgeven kan voor 9 maart. Bij opgave dient de naam van de straat, naam teamleden, teamcaptain, telefoon en emailadres te worden opgegeven. De zaal is om 19.30 uur geopend.

Leo Meijer, tel. 0314-382402

l.meijer@hummelo-en-oranje.nl

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.