Home / Doesburg-Regiobode / Stratenquiz Hummelo en Oranje

Stratenquiz Hummelo en Oranje

HUMMELO – Oranjevereniging Hummelo en Oranje houdt na verschillende succesvolle edities ook dit jaar weer een gezellige en spannende Stratenquiz. Teams uit de diverse straten zullen tegen elkaar strijden over de volgende onderwerpen: algemeen, natuur en wetenschap, Nederland, aardrijkskunde en geschiedenis, muziek en sport. Per straat kunnen één of meerdere teams meedoen. Een team bestaat uit vier personen. Aan de quiz kunnen maximaal twintig teams deelnemen – wie het eerst komt, die het eerst maalt. De eerste teams hebben zich al opgegeven. Meer informatie is verkrijgbaar bij Leo Meijer of Jolande Slagter. Deelnemende teams kunnen zich voor 9 maart nog opgeven bij Meijer, tel. 0314 – 382402 of l.meijer@hummelo-en-oranje.nl of Slagter, tel. 0314 – 843685 of j.slagter@hummelo-en-oranje.nl. Bij opgave moeten de straatnaam, teamnaam, de naam van de teamcaptain en diens telefoonnummer en mailadres vermeld worden. De quiz zelf vindt plaats op 16 maart in FF naar Steef en begint om 19.30 uur.

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.