Home / Brummen-Regiobode / Stempassen verkiezingen in aantocht

Stempassen verkiezingen in aantocht

BRUMMEN – Op woensdag 20 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen. In de gemeente Brummen worden op woensdag 27 februari de stempassen bezorgd. De huis-aan-huisbiljetten volgen op donderdag 7 maart.

Naast de stempassen moet er op 20 maart ook een identiteitbewijs worden meegenomen naar het stemlokaal. Het identiteitsbewijs mag maximaal 5 jaar verlopen zijn. Inwoners van de gemeente Brummen mogen in elk stemlokaal binnen de gemeente stemmen. Mensen die niet in de gelegenheid zijn om op 20 maart te stemmen, kunnen gebruik maken van een volmacht. Er zijn twee vormen van volmacht de onderhandse en de schriftelijke. Meer informatie over een volmacht is te vinden op de website van de gemeente. Vragen met betrekking tot het stemmen kunnen gesteld worden aan het team verkiezingen van de gemeente Brummen.

verkiezingen@brummen.nl

Tel. 0575-568233

Lees ook

Riool is geen afvalputje

BRUMMEN – Het rioolputje is niet bedoeld om afval in te gooien. Om dat duidelijk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.