Home / Rheden-Regiobode / Steentjes kraken in het museum

Steentjes kraken in het museum

VELP – Op donderdag 7 maart kunnen kinderen weer ‘steentjes kraken’ in het Gelders Geologisch museum in Velp. Steentjes kraken gebeurt met een apparaat, dat de kinderen zelf mogen bedienen. De kans is groot dat er mineralen worden aangetroffen. Vrijwilliger Kees geeft uitleg over de vondsten, die mee naar huis genomen mogen worden. Een consumptie is inbegrepen in de prijs van 8 euro. De activiteit is geschikt voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar en duurt van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan telefonisch. Het aantal plekken is beperkt.

tel. 026-3642996

www.geologischmuseum.nl

Lees ook

Kasteel en park Rosendael hoopt in mei te openen

ROZENDAAL – Maandenlang zijn kasteel en park Rosendael gesloten geweest voor publiek, maar nu is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.