Home / fbpost / Steekpartij bij tankstation Velp

Steekpartij bij tankstation Velp

VELP – Bij tankstation Esso aan de Kennedylaan in Velp, vlak bij knooppunt Velperbroek, heeft vrijdagochtend 29 maart een steekpartij plaatsgevonden. Hulpdiensten rukten massaal uit. De steekpartij vond rond 9.40 uur plaats na een schermutseling. Een vrouw raakte gewond aan onder andere haar arm. De verdachte, een man, is aangehouden door de politie en meegenomen naar het bureau. Volgens de man van het slachtoffer zou een geldschuld van de verdachte de aanleiding zijn geweest van het incident.

Foto’s: Timo Bouman/Persbureau Heitink

Lees ook

Rheko houdt leden in beweging

RHEDEN – Ondanks corona houdt Rheko haar leden in beweging. Met onderlinge wedstrijden, spelletjesmiddagen en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.