Home / Rheden-Regiobode / Standhouders gezocht

Standhouders gezocht

RHEDEN – Attent Zorg en Behandeling locatie Rhederhof in Rheden zoekt standhouders voor de voorjaarsmarkt. De markt wordt op zaterdag 13 april van 14.00 tot 16.30 uur gehouden. De voorjaarsmarkt wordt in samenwerking met Multicultureel Platform Rheden gehouden. Er is met name vraag naar stands met voorjaarsartikelen, woondecoratie, huidverzorging, natuurproducten en een snoepkraam. De huur is 10 euro per stand. Opgeven kan bij Sandra Bryson via s.bryson@attentzorgenbehandeling.nl.

Lees ook

Kinderen van De Rheder Enk zingen Sint wakker op Rhederhof

RHEDEN – Wakker worden Sinterklaas! De leerlingen van basisschool De Rheder Enk in Rheden maken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.