Home / Rheden-Regiobode / Stampotten voor de Zonnebloem

Stampotten voor de Zonnebloem

DIEREN – Maar liefst 38 gasten van de Zonnebloem afdeling Dieren genoten onlangs van een gezellige bijeenkomst. In restaurant De Heideroos in Eerbeek konden zij een heerlijke maaltijd kiezen aan een rijk stamppotbuffet. Er was keuze genoeg en ieder genoot. “Iedereen had het naar zijn zin, het verliep allemaal heel gemoedelijk en de bediening was uitstekend”, blikt de organisatie tevreden terug. Na de maaltijd werd gezellig nagetafeld met een kopje koffie en bonbons, waarna de gasten voldaan terugkeerden naar huis.

Lees ook

Rhedense akkerranden ingezaaid met kruidenmengsel

GEM. RHEDEN – De randen van een flink aantal Rhedense akkers zijn over een paar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.