Home / Doesburg-Regiobode / Spullen reserveren voor de bazaar

Spullen reserveren voor de bazaar

DOESBURG – Het is bijna weer zover: bazaar in de Martinikerk. Dit jaar wordt de bazaar gehouden op vrijdag 12 april van 10.00 tot 17.00 en zaterdag 13 april van 10.00 tot 15.00 uur. Iedereen die bij wil dragen aan het onderhoud van de Doesburgse kerken kan helpen door vast oude spullen bij elkaar te sprokkelen voor de bazaar. Tweedehandse maar bruikbare artikelen kunnen op verschillende dagen afgeleverd worden in de Martinikerk, te weten op zaterdag 6, maandag 8, dinsdag 9 en woensdag 10 april, steeds tussen 10.00 en 12.00 uur. De organisatie van de bazaar is ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers, omdat een aantal van hen is afgehaakt door leeftijd of gezondheid. Belangstellenden kunnen zich melden bij Ernst Boesveld, via ernstboesveld@hotmail.com.

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.