Home / Doesburg-Regiobode / Sprankelend voorjaarsconcert in Giesbeek

Sprankelend voorjaarsconcert in Giesbeek

GIESBEEK – Zaterdagavond zat de Martinuskerk in Giesbeek vol met mensen die kwamen genieten van het voorjaarsconcert van muziekverenigingen St. Gregorius Giesbeek èn St. Gregorius Varsselder. Varsselder begon het concert. Hierna liet het leerlingenorkest Angerlo-Giesbeek horen wat ze al kan. Als deze jongeren zo doorgaan, is dat straks zeker een verrijking voor het ‘grote’ korps. Na de pauze was het de beurt aan Gregorius Giesbeek en ook dat klonk weer als een klok. Om het geheel af te sluiten speelden de beide Gregorius korpsen nog twee nummers samen.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Taalontwikkeling stimuleren met DigiTaalThuis

EERBEEK – Ouders van kinderen in groep 1 en 2 van Kindcentrum Sterrenbeek in Eerbeek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.