Home / Brummen-Regiobode / Spirituele workshop

Spirituele workshop

Spirituele workshop

BEEKBERGEN – Op zaterdag 16 maart wordt van 14.00 tot 17.00 uur een spirituele workshop gehouden in het Engelenhuis aan de Lage Bergweg 41-2 in Beekbergen. Tijdens deze bijeenkomst mogen levensvragen en knelpunten aan de orde komen. Het thema is deze keer ‘je eigen unieke levensweg’? In een begeleide meditatie is er gelegenheid het besprokene te verwerken. Hierna is er gelegenheid over eigen ervaringen te praten. Opgeven is mogelijk tot en met donderdag 14 maart bij Cordula Schulze, tel. 06 – 15491010 of cordulaschulze260564@gmail.com.

www.find-your-self.com

Lees ook

Dierbaren herdacht in Kruiskerk Eerbeek

EERBEEK – Op zaterdagmiddag 21 november opende de Kruiskerk in Eerbeek de deuren om inwoners …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.