Home / Doesburg-Regiobode / Soefisme bij de koffie

Soefisme bij de koffie

DOESBURG – Op woensdag 6 maart is Henk Smaling te gast in ‘Wat hebben we bij de koffie?’ in de Koffie- Thee- en Aandachtschenkerij in de Martinikerk in Doesburg. Henk is soefi, maar zijn we dat niet allemaal? Dat vraagt hij zich weleens af. Het Soefisme wordt ook wel ‘de weg van het hart’ genoemd. Deze spirituele stroming verbindt allerhande religies en levensfilosofieën met elkaar. Henk Smaling wil geïnteresseerden ook graag laten kennismaken met deze inspiratiebron. Hij gaat daar niet alleen over vertellen, maar zal er ook ‘een paar prachtige liederen voor ons bij zingen’. Vanaf 10 uur is iedereen van harte welkom, rond de klok van half 12 wordt er afgerond.

chris.kors@gmail.com

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.