Home / Doesburg-Regiobode / Snoeicursus appel en peer

Snoeicursus appel en peer

DOESBURG – De Stichting Behoud en Bevordering Fruitcultuur geeft op zaterdag 23 maart de laatste snoeicursus appel en peer van dit seizoen. Hierbij gaat de aandacht uit naar het onder de knie krijgen van de basissnoeitechnieken voor appel- en perenbomen. De cursus duurt één dag van 09.30 tot 16.00 uur en wordt gegeven in Museumtuin ‘t Olde Ras in Doesburg. De ochtend wordt gebruikt voor theorie, na de lunch gaat de groep naar buiten voor het praktijkgedeelte. De dag wordt gestart met appelgebak en afgesloten met een hapje en drankje. De kosten bedragen 35 euro, inclusief lesmateriaal, lunch en versnaperingen. Deelnemers hoeven alleen zelf een scherpe handsnoeischaar mee te nemen. Opgave voor deze dag kan via tel. 06-51268802 of fructus@stipte.nl. De Museumtuin is te vinden aan de Parallelweg Den Helder 1 in Doesburg en geopend op dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur en op zondag tussen 12.00 en 17.00 uur.

Lees ook

Anjerconcert opnieuw uitgesteld

DOESBURG – In april 2020 stond, in het kader van 75 jaar vrijheid, het Anjerconcert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.