Home / Brummen-Regiobode / Smullen in Empe op Pannenkoekendag

Smullen in Empe op Pannenkoekendag

EMPE – Op vrijdag 22 maart 2019 deed de J.H. Isingsschool in Empe mee aan Nationale Pannenkoekendag. Een paar weken daarvoor hadden de leerlingen van de school hun opa’s en oma’s voor deze dag uitgenodigd met zelfgemaakte uitnodigingskaarten.

Maar liefst 108 opa’s en oma’s zijn op de uitnodiging ingegaan en bezochten de tot pannenkoekenrestaurant omgebouwde school van hun kleinkind(eren). Tafels dekken, beslag maken, stapels pannenkoeken bakken en uitserveren, het hoorde er op Pannenkoekendag allemaal bij.
De opa’s en oma’s werden om 12.00 uur feestelijk ontvangen en door hun kleinkind(eren) naar de juiste tafel begeleid. Daar hebben ze samen lekker gekletst en gesmuld van de overheerlijke versgebakken pannenkoeken. De leerlingen en bakouders hebben in totaal 500 pannenkoeken gebakken en die zijn allemaal op gegaan!
De J.H. Isingsschool kijkt terug op een smakelijk en gezellig evenement en bedankt de opa’s en oma’s voor hun komst en de bakouders voor hun inzet.

Lees ook

Auto in brand gestoken in bosgebied Velp

VELP – Op een parkeerplaats in het bosgebied aan de Bovenallee in Velp is woensdagochtend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.