Home / Rheden-Regiobode / Smartphone repareren in Dieren

Smartphone repareren in Dieren

DIEREN – HCC Seniorenacademie houdt op dinsdag 26 maart van 10.00 tot 12.00 uur weer een bijeenkomst in De Oase in Dieren. De presentatie gaat over het herstellen van smartphones. De zaal is open om 9.30 uur. Voor HCC-leden is de toegang vrij. Niet-leden kunnen één keer gratis komen. Daarna betalen ze 4 euro entree per keer. HCC houdt elke laatste dinsdag van de maand een bijeenkomst in De Oase in Dieren. De teams van HCC kunnen ook helpen met computervragen. De komende maanden zijn de bijeenkomsten op dinsdag 30 april (bestandsbeheer) en dinsdag 28 mei (internetwinkelen).

apeldoorn.hcc.nl

Lees ook

Etalagewedstrijd Veelzijdig Velp

VELP – De komende twee weken zijn er prijzen te winnen met de etalagewedstrijd van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.