Home / Doesburg-Regiobode / Signeersessie Judith Maassen

Signeersessie Judith Maassen

Signeersessie Judith Maassen

DOESBURG – Judith Maassen, zusje en impressario van cabaretier Theo Maassen, heeft een roman geschreven Het Nabestaan van Anna Portier en komt deze signeren in Nieuwenhuis Boek en Buro in Doesburg. Het literaire debuut van Maassen is een ontroerend, maar ook hard en droogkomisch boek over Anna Portier. Na de vroege dood van haar geliefde kan Anna Portiers eigen leven haar gestolen worden. Twintig jaar later, op haar sterfbed, heeft ze de drang om tevoorschijn te komen. De ouders van Judith en Theo hebben een aantal jaar in Doesburg gewoond. In het kader van de boekenweek signeert Judith Maassen vrijdag 29 maart van 15.00 tot 17.00 haar nieuwe boek bij Nieuwenhuis Boek en Buro aan de Kerkstraat 32 in Doesburg.

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.