Home / Brummen-Regiobode / Seniorenwandeling Huis Eerbeek

Seniorenwandeling Huis Eerbeek

EERBEEK – De boswachter houdt op vrijdag 15 maart een korte seniorenwandeling op landgoed Huis te Eerbeek met een demonstratie bij de watermolen. Huis te Eerbeek kent een lange geschiedenis en het landgoed herbergt enkele bijzonderheden. Gedurende een korte wandeling over redelijk begaanbare paden vertellen de boswachters over de omgeving en het verleden. Ook brengt het gezelschap een bezoek aan de watermolen met een korte demonstratie hoe er vroeger olie werd geslagen uit beukennootjes. Wandeling plus demonstratie duren ongeveer anderhalf uur. De start van de wandeling is op de parkeerplaats van Restaurant-Grand Café De Korenmolen. Deelnemen kost 5 euro. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen lopen gratis mee op vertoon van de donateurspas. Betaling is alleen contant en gepast mogelijk op locatie. Reserveren is niet nodig.

www.glk.nl/activiteiten

Tel. 0616862394

Lees ook

Hulp voor gedupeerden toeslagenaffaire

GEM. BRUMMEN – De gemeente Brummen biedt hulp de gezinnen die gedupeerd zijn door de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.