Home / Rheden-Regiobode / Sempre Crescendo in concert

Sempre Crescendo in concert

Sempre Crescendo in concert

LAAG-SOEREN – Op zaterdagavond 30 maart geeft de Laag-Soerense muziekvereniging Sempre Crescendo een uitvoering in ’t Sprengnhus in Laag-Soeren. Al geruime tijd is er op de dinsdagavond hard geoefend voor deze gelegenheid. Onder leiding van dirigent Rini Plant wordt een gevarieerd repertoire ten gehore gebracht. Hier is ook gelegenheid voor mensen met plannen om ook in een harmonieorkest te willen spelen, kennis te maken met deze bijzondere vereniging. De zaal is open vanaf 19.30 uur. De uitvoering begint om 20.00 uur en de toegang is als altijd gratis.

Lees ook

Leerlingen van het Titus Brandsma maken het verschil

VELP -“Zo spannend dat wij ons ondernemersplan gaan presenteren aan Day for Change. Ik ben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.