Home / Brummen-Regiobode / Schoonmaakdag Brummen

Schoonmaakdag Brummen

BRUMMEN – Op zaterdag 23 maart doet Brummen weer mee met de landelijk schoonmaakdag. Om 10.00 uur wordt er gestart bij het Koetshuis, naast het Gemeentehuis (aan de kant van de Pothof). Deelnemers worden hier ontvangen met een kop koffie of thee. De wethouder houdt een welkomstwoord. Na het uitreiken van de plattegronden en een kleine uitleg kan eenieder op pad in groepjes van twee. Voor benodigdheden om schoon te maken wordt gezorgd. Om 12.00 uur verzamelen deelnemers zich bij het gemeentehuis, waar een broodje kan worden gegeten. Aangezien er ook in het buitengebied afval wordt geraapt, is het meenemen van een fiets handig.

Lees ook

Oecumenische dienst in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zondag 27 juni wordt in de Protestantse kerk aan de Woudweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.