Home / Brummen-Regiobode / SC Klarenbeek zoekt leden en trainers

SC Klarenbeek zoekt leden en trainers

KLARENBEEK – SC Klarenbeek heeft ruimte voor nieuwe leden en zoekt ook trainers. Hoe leuk is het om in teamverband te volleyballen? De club traint en speelt wedstrijden in het MFC in Klarenbeek, waarna vaak gezellig nog wat gedronken wordt in de Brug. De afdeling Volleybal zoekt nieuwe leden voor dames Recreanten en dames en heren Competitie. Leeftijd maakt niet uit. Iedereen is van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen. Aanmelden en meer informatie opvragne kan via een mail aan de Technische Commissie (TC) via tcvolleybal@scklarenbeek.nl of door een telefoontje naar voorzitter Hans Hurenkamp, tel. 06-50428721. Naast nieuwe leden heeft de club dus ook dringend behoefte aan nieuwe trainers, voor de meisjes C, dames Recreanten en heren Competitie. Wie iemand weet of zelf belangstelling heeft kan eveneens bovenstaand adres mailen of contact opnemen met de voorzitter.

Lees ook

Inzameling koffiepunten voor de regionale voedselbank

REGIO – De maand december zamelt de Lionsclub Zutphen koffiepunten in van Douwe Egberts en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.