Home / Brummen-Regiobode / Samen aan de stamppot

Samen aan de stamppot

LOENEN – De afdeling Loenen van de Zonnebloem hield onlangs een stamppottenbuffet. Dit werd gehouden bij eetcafé ’t Ruifje in Loenen. Onder fraaie weersomstandigheden genoten 43 gasten en 4 vrijwilligers van ‘een overheerlijk buffet’ met bijbehorende garnituren. De gasten genoten met volle teugen van de smakelijke boerenkool, hutspot en zuurkool. Tot slot werd afgesloten met een overheerlijke ijscoupe, maar ook van een heel gezellig samenzijn.

Lees ook

Geen herdenking bij Bosoord Loenen

LOENEN – Wegens corona zal de herdenking van de slachtoffers bij het muurmonument aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.