Home / Rheden-Regiobode / Ruim 1500 euro voor Hersenstichting

Ruim 1500 euro voor Hersenstichting

VELP – In het onstuimige winterweer van eind januari gingen vrijwilligers de huizen in Velp langs om te collecteren voor de Hersensstichting. Door middel van onderzoek, het geven van voorlichting en het werken aan goede patiëntenzorg zet de Hersenstichting alles op alles om hersenen gezond te houden en hersenaandoeningen te genezen. Voor dit werk is veel geld nodig. De jaarlijkse collecte heeft in Velp het mooie bedrag van 1.501,11 euro opgebracht. De Hersenstichting dankt de collectanten en alle bewoners ‘die zo gul gaven’. Meer informatie en/of aanmelden als collectant voor 2020 zie de website.

www.hersenstichting.nl
tel. 070-3604816

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.