Home / Nieuws / Roos Schlikker in de Bibliotheek Dieren

Roos Schlikker in de Bibliotheek Dieren

DIEREN – Zondagmiddag 24 maart is schrijfster Roos Schlikker te gast in de bibliotheek in Dieren. Er is dan een meet & greet naar aanleiding van haar boek ‘Moeder van glas’ over haar manisch depressieve moeder.

De bijeenkomst vindt plaats tijdens de Boekenweek die plaatsvindt van 23 tot en met 31 maart. In de regio Veluwezoom is dan ook van alles te doen rondom boeken. De Bibliotheek Veluwezoom, boekhandel Meijer & Siegers uit Oosterbeek, boekhandel Jansen & de Feijter uit Velp, The Read Shop Dieren en Filmhuis Dieren hebben een gezamenlijk programma samengesteld rond het thema van de Boekenweek ‘De moeder de vrouw’.
De meet & greet met Roos Schlikker is op zondag 24 maart van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Dieren, Wilhelminaweg 30. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de Bibliotheek Dieren en via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda. Kosten: 5 euro voor leden van de bibliotheek en 7,50 euro voor niet-leden.

www.bibliotheekveluwezoom.nl/boekenweek

Lees ook

Inzameling koffiepunten voor de regionale voedselbank

REGIO – De maand december zamelt de Lionsclub Zutphen koffiepunten in van Douwe Egberts en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.