Home / Rheden-Regiobode / Rondleiding op de expositie Architectuur

Rondleiding op de expositie Architectuur

VELP – Op zondag 3 maart is er een rondleiding op de expositie Architectuur in de Nieuwe Ruimte in Velp. Kunstenaars Rob Chevallier en Rob van Oosten vertellen achtergronden, anekdotes en verhalen over de kunstwerken en hun makers. Enkele kunstenaars zijn zelf aanwezig om toelichting te geven op hun werk. De rondleiding begint om 15.00 uur. Entree bedraagt vijf euro, inclusief koffie en thee vooraf en in de pauze. Donateurs van de Stichting Nieuwe Ruimte hebben gratis toegang.

www.nieuwe-ruimte.nl

Lees ook

Zomerconcert kasteeltuin Middachten

DE STEEG – Op zondag 21 juli brengen Margriet Sjoerdsma en Egbert Derix een programma …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.