Home / Rheden-Regiobode / Rondleiding door De Nieuwe Ruimte

Rondleiding door De Nieuwe Ruimte

VELP – Zondag 24 maart kunnen bezoekers meedoen aan een rondleiding op de expositie De Moeder de Vrouw in de Nieuwe Ruimte in Velp. Kunstenaar Ellie Wouda vertelt achtergronden, anekdotes en leuke, boeiende en verrassende verhalen over de kunstwerken en hun makers. Enkele kunstenaars zijn zelf aanwezig om toelichting te geven op hun werk. De rondleiding begint om 15.00 uur. De entree bedraagt 5 euro, inclusief koffie en thee vooraf en in de pauze. Donateurs van de stichting Nieuwe Ruimte hebben gratis toegang. De Nieuwe Ruimte is te vinden aan Den Heuvel in Velp.

Lees ook

Grote belangstelling voor routes alternatieve wandelvierdaagse

DIEREN – Meer dan 200 wandelaars zijn de afgelopen maand mei op pad gegaan met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.