Home / Nieuws / Rietje Heeling exposeert bij Eerlijk

Rietje Heeling exposeert bij Eerlijk

DIEREN – Kunstenares Rietje Heeling exposeert een aantal van haar schilderijen in tweedehands kledingwinkel Eerlijk in Dieren. Bezoekers kunnen onder het genot van een kopje koffie rondsnuffelen tussen de kleding en de kunstwerken bewonderen. “Als autodidact schilder ik al jaren, gewoon omdat ik het niet laten kan”, vertelt Rietje. “Ik vind het geweldig om een groot wit vlak te veranderen in een kleurenspel wat me boeit. Tijdens het schilderen ben ik bezig met het juiste evenwicht vinden, kleurgebruik, vorm en intuïtie en op zoek naar authenticiteit. Dingen in het juiste perspectief zien, jezelf tegenkomen en obstakels overwinnen.” Eerlijk is gevestigd aan de Spoorstraat in Dieren-Zuid.

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.