Home / Rheden-Regiobode / Rhedens Dorpsbelang adopteert lammetjes

Rhedens Dorpsbelang adopteert lammetjes

RHEDEN – Het Rhedens Dorpsbelang adopteert zaterdag 16 maart om 14.00 uur een aantal lammetjes. Ze nodigen belangstellenden uit om hierbij aanwezig te zijn en ‘wellicht zelf ook een lammetje te adopteren’. Burgemeester Carol van Eert komt ook, aldus de vereniging van en voor de bewoners van het dorp Rheden. Ze wijst erop dat de schaapskudde belangrijk is voor de gemeente en voor het dorp Rheden in het bijzonder. “De schaapskooi, de kudde op de hei en de vele lammetjes blijken een grote trekpleister voor vele toeristen en wandelaars te zijn. Daarom is het behoud van de kudde belangrijk voor het dorp Rheden”, aldus de belangenvereniging.
De schaapskooi is sinds 22 februari open voor adoptie. Burgers en bedrijven kunnen tijdens openingstijden dagelijks lammetjes adopteren. Adopteren via de website www.schaapskudde.nl gaat ook, evenals tijdens de traditionele Lammetjesdag op zondag 31 maart 2019.

Lees ook

Fietstafel voor het maken van ideeën

DIEREN – Sinds enige tijd is in Dieren de Stichting Fietsop1 actief. Doelstelling van die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.