Home / Brummen-Regiobode / Rang Boem Klets! jubileert

Rang Boem Klets! jubileert

BRUMMEN – Het is alweer een halve eeuw geleden dat er in Brummen een kegelclub opgericht werd voor dames. De naam werd Rang, Boem, Klets – afgekort tot RBK. Dit jubileum werd op 28 februari door de leden gevierd met een heerlijke High Tea op de Bronkhorsthoeve, in aanwezigheid van burgemeester Alex van Hedel. Twee dames die al vanaf de oprichting lid zijn van RBK werden gehuldigd: Tiny Huel en Lummie Santing (zie foto). RBK is nog steeds een club vol enthousiaste kegelaars, die wekelijks spelen op de Brummense kegelbanen. Wie interesse heeft om een keer mee te komen spelen kan daarvoor contact opnemen met Joke Busser, tel. 0575 565175.

Lees ook

Inzameling koffiepunten voor de regionale voedselbank

REGIO – De maand december zamelt de Lionsclub Zutphen koffiepunten in van Douwe Egberts en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.