Home / Brummen-Regiobode / Prima zang en muziek op Mondoliauitvoering

Prima zang en muziek op Mondoliauitvoering

KLARENBEEK – Muziek- en Amusementsvereniging Mondolia heeft dit jaar voor haar uitvoeringen een nieuwe indeling bedacht. Vorige jaren werd het programma afgesloten met een serie vrolijke sketches. Het bestuur besloot om de sketches te verdelen over de verschillende programmaonderdelen. Vrijdag en zaterdag werd deze gewijzigde uitvoering aan de bezoekers gepresenteerd. Het werd een gevarieerde avond waar het publiek van heeft genoten.

De uitvoeringen werden weer met grote belangstelling in Het Boshuis gehouden. De diplomalessers beten het spits af met Mariël van Wijngeeren. Vier meisjes en drie jongens speelden leuk een zestal nummers. Aardig was het slotnummer Hoofd, schouders, knie en teen. Het Jeugdorkest speelde en zong onder leiding Mariël van Wijngeeren en Jantine Schotman. Inge Hulshof zong Blij bij mij gevolgd door twee instrumentale nummers Perfect en Firework. Micha Huis in ‘t Veld zong Voel je hoe de liefde groeit. Jeanne Hoitink, Lindsay Kleverwal en Mariël van Wijngeeren zongen driestemmig het nummer Sorry gezongen. Met Jantine Schotman aan de piano zong Inge Hulshof Speeltuin van Marco Borsato. Het jeugdorkest sloot af met Ik wil slapen met zang van Mion Diks.

Het A-orkest wisselde de liedjes af met sketches. Onder leiding van Heidi Wolters begon Mondolia met het pittige I’m so excited. Tina Wassink en Marlou van Wijngeeren zongen met orkest Walk in the room. Michel Kleverwal zong Everything. Geslaagd was het laatste nummer met gezellige Duitse liedjes. Michel Kleverwal. Hugo Hoitink en Mariel van Wijngeeren zongen hierbij de sterren van de hemel.
Het tweede deel van het A-orkest begon met Het duurt te lang met zang van Lindsay Kleverwal. Joop Koers wilde ook een zangnummer doen met zijn gitaar. Heidi Wolters wilde hieraan meewerken. Met Marilou van Wijgeeren en orkest zongen en speelden ze het countrynummer: All you ever do is bring me down. Mooi A capella zongen dirigent Heidi en vijf zangers het bekende nummer Jolene. Een topper van de uitvoering was het nummer They don’t play our lovesong anymore van Anita Meijer door Heidi Wolters. Met een krachtige stem zong zij met het orkest dit mooie lied. Van Elvis Presley speelde Mondolia Devil in Disguise. Fix you werd ook vrolijk gezongen. Een gezellig Mondolia-slotnummer was het lied Laat de zon in je hart van Rene Schuurman. Het publiek zong en klapte vrolijk mee.

Ter afwisseling waren er tussendoor de sketches: Engelse les, De zeikers, De turnact, Vechtende mannen en Onder de plak. De arrangementen voor de orkesten werden geschreven door Jantine Schotman, Hugo Hoitink, Heidi Wolters en Gerrie Hertgers.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Workshop over eenzaamheid

BRUMMEN – Vrijwilligers in de gemeente Brummen kunnen op maandag 27 september aansluiten bij de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.